Vanliga frågor - Elcykelkompaniet
Experter på elcykel
Fri frakt över 700kr!

Vart kan jag hämta mitt paket?

Svar: Leverans sker via DHL. Har du beställt en elcykel levereras den hem till dig. När paketet finns på närmsta terminal kommer DHL att kontakta dig med alternativa dagar och tid för utkörning. Notera att tiderna kan variera lite mellan olika terminaler. till det utlämningsställe ditt postnummer tillhör. Har du köpt tillbehör kommer de till ditt närmaste DHL paketombud.

Vad kostar frakten?

Svar:  Frakten kostar 79kr. Vid köp över 800kr är det fraktfritt. Vid hemleverans kvällstid tillkommer en avgift på 799 kr.

Hur lång leveranstid har ni?

Svar: Vanligtvis tar det inte mer än 1-3 arbetsdagar innan du får ditt paket. I vissa fall kan det ta längre tid, tex om du bor i vissa delar av Norrland eller om du valt hemleverans på kvällstid.

Hur monterar jag min elcykel?

Svar: Din elcykel levereras i en stor låda. Enklast är att skära ut ett hål i kortsidan av kartongen och sedan rulla ut cykeln. Var försiktig när du skär så att du inte gör sönder din nya elcykel. Efter detta behöver du ta bort allt emballage på cykeln, vrida och skruva fast styret, skruva på pedaler och till slut skruva på en eventuell korg. En manual och verktyg medföljer alltid.