Jobba hos oss på Elcykelkompaniet - Världens roligaste arbetsplats!
Experter på elcykel
Fri frakt över 700kr!

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!

Om företaget

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges bästa elcykelsortiment vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör, utrustning och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa. Vi finns både i vår butik i Sisjön samt på elcykelkompaniet.se.

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett mer hållbart samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge kunden en fantastisk upplevelse och söker medarbetare med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga och söker därför människor som gillar människor.

 

 

Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer som tror på en hållbar framtid med en vilja att hjälpa människor till rörelse. Med över 10 års erfarenhet i cykelbranschen är vi på väg att bygga en ny elcykelkedja där vi skall bli bäst i Sverige på elcykel. Hos oss finns stor potential att växa och utvecklas. Vill du vara med i vår tillväxtresa och utveckla en suverän elcykelverkstad som är bäst på det vi gör?

Öppna tjänster

Servicetekniker – Heltid

Vi söker dig med erfarenhet ifrån en cykelverkstad och som vill ta nästa steg i karriären.

Klicka här för att läsa mer och ansökan till tjänsten.