Jobba hos oss på Elcykelkompaniet - Världens roligaste arbetsplats!
Experter på elcykel
Sveriges största sortiment på elcykel
Fri frakt över 700kr!

Jobba hos oss!

Jobba hos oss!

 

 

Butikssäljare till Elcykelkompaniet

Om företaget

Vi på Elcykelkompaniet är specialister på elcyklar. Genom att erbjuda Sveriges största elcykelbutik vill vi vara kundens förstahandsval när det gäller elcykel, tillbehör och service. Vår ambition är att hjälpa kunden genom hela sin elcykelresa. Vi finns både i vår butik i Sisjön samt på elcykelkompaniet.se

Vår vision är att ändra sättet man transporterar sig på, öka folkhälsan och bidra till ett hållbarare samhälle. För att lyckas med detta jobbar vi med ett noga utvalt sortiment av kvalitetscyklar från de ledande varumärkena inom elcykel, elmountainbike och lådcykel. Vi vill ge kunden en fantastisk upplevelse och söker medarbetare med branschens bästa expertis. Vi prioriterar kundbemötande och serviceanda utöver det vanliga och söker därför människor som gillar människor.

Elcykelkompaniet är grundat av tre cykelglada grabbar, tillika entreprenörer, som tror på en hållbar framtid och vill hjälpa människor till rörelse. Efter att ha jobbat i cykelbranschen i över 10 år är det nu dags att ta elcykel till nästa nivå och bygga en modern elcykelkedja. Vi slår upp portarna till första butiken i slutet av mars. Hos oss finns stor potential att växa och utvecklas. Vill du vara med i vår tillväxtresa?


 

Arbetsuppgifter

Som stjärnsäljare hos oss möter du alla butikens kunder och vägleder dem på ett proffsigt och trevligt sätt till rätt elcykel, utrustning eller tjänst. Du kommer att erbjuda kunden ett långsiktigt samarbete där Elcykelkompaniet kommer att erbjuda hjälp med framtida serviceåtaganden. Allt för att göra kunden trygg och se till att kunden får en långsiktigt bra produkt och upplevelse. I din roll ingår även ansvar för att hålla butiken ren, snygg och att lokalytan är väl påfylld med varor. I övrigt ingår vanligt förekommande butikssäljaruppgifter.

Din profil

Vi söker med ljus och lykta efter dig med stort intresse för service och människor. Vidare ser vi framför oss att du är en person som motiveras av att ge kunder en wow-upplevelse i butiken och skapa nöjda kunder. Då vår första butik blir vårt flaggskepp söker vi dig som har högt engagemang, god arbetsmoral och är ordningsam. På vår önskelista står det att du har intresse för cykel och teknik. Stämmer det in på dig?

Meriterande är att du har tidigare erfarenhet från försäljning och kan göra ingående behovsanalyser och rekommendera rätt produkt till rätt kund. Kanske har du tidigare erfarenhet från cykel- eller elcykelförsäljning? Avslutningsvis vill ha dig som sätter laget före jaget och bidrar till att vi blir ett framgångsrikt team. Vi värderar högt att du har vilja och attityd att utvecklas ihop med verksamheten och att du är positiv, lojal och helst av allt passionerad i att få vara med och bidra och påverka resan.

 

Vi erbjuder

  • Heltidstjänst
  • En grymt rolig arbetsplats med högt i tak
  • 2 veckors betald utbildning vid anställningsstart
  • Hos oss går dagarna fort, vi jobbar hårt samtidigt som vi försöker ha kul på jobbet
  • En trygg och stabil arbetsplats i ett snabbt växande företag
  • Pensionsavtal (FORA)
  • Vi har försäkringsavtal med FORA
  • En hel del roliga elcykelturer

 

Anställningsvillkor
Heltid, Tillsvidare med 6 mån provanställning

Arbetstider
9:30-18:30 tis-fredag, lördag kl. 10:30-16:30. (kan variera något under högsäsong)

Sista ansökningsdag: Gärna snarast möjligt men senast 2021-10-31

OBS!!! Pga. tidsbrist tar vi ej emot ansökningar via Facebook, Instagram, telefon osv.

Ansökan

Känner du dig träffad av beskrivningen ovan? Tjänstens start är så snart som möjligt med hänsyn tagen till uppsägningstid. Ansökningarna behandlas löpande så ansök gärna redan idag.

Maila CV och personligt brev till jobba@elcykelkompaniet.se

 

För ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@elcykelkompaniet.se